Strony: [1]   Do dołu
Drukuj
Autor Wątek: Urok płci...egipskiej:)  (Przeczytany 52 razy)
Kamil Zachert
Administrator
Użytkownik

Zobacz profil WWW
« : 06 Lip 2010, 14:11:13 »

Zamieszczam link do ciekawego reportażu: http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100706/MAGAZYN/96317643

Podobno ten problem dotyczy wielu młodych Polek, które spędzają wakacje w Egipcie.
Maat
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #1 : 07 Lip 2010, 22:15:09 »

Kamil, nie dobijaj mnie Zawstydzony To nie wiedziałeś, że to norma? Ja nie wiem skąd się takie durne baby biorą, ale czasem mi wstyd, że tyle tego. I to bez względu na wiek, status społeczny, materialny, a co więcej rodzinny. A nabrać się na chwyt z chorą matką? Rany, przecież to moja koleżanka po fachu. To czegóż ona młodych nauczy? Przepraszam, jeśli jestem zbyt krytyczna, ale gdy czytam takie artykuły to mną ciska od ściany do ściany. Taki charakter Mrugnięcie
Pozdrawiam
SETH
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : 08 Lip 2010, 12:54:52 »

xD
Mummy
Moderator Globalny
Użytkownik

« Odpowiedz #3 : 09 Lip 2010, 10:43:00 »

wcale mi nie zal...prasa, radio tv trabia od lat o takich przypadkach. Ale jak zobacza spodnie, to im sie mozg wylacza, i mysla, ze IM cos takiego sie nie przydaz..bo sa przeciez ladniejsze i madrzejsze od tych innych..No a pozniej, trzeba zaplacic rachunek za wakacje..Pamietasz Kamil te niemki na promie??? z mlodziutkimi chlopaczkami? Kazda z nich moglaby byc prababcia tych chloptasi.  I co? Z powodu uroku osobistego  20 latek obsluguje takiego kaszalota??? Krytycyzmu troche.
Kamil Zachert
Administrator
Użytkownik

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : 12 Lip 2010, 15:20:02 »

Niby to wszystko rozumiem, i Niemki z Zachodniego Brzegu też dobrze pamiętam, ale chyba pojąć do końca nie potrafię... Jak można być tak mało czujnym, naiwnym, a przede wszystkim nie kontrolować własnych emocji? Bo te Niemki przynajmniej wiedzą, czego chcą - egzotycznych prostytutów, ale te młode "zakochane" Polki?
« Ostatnia zmiana: 12 Lip 2010, 15:22:52 wysłane przez Kamil Zachert » Zapisane
Strony: [1]   Do góry
Drukuj
Skocz do: